Publicitat
Publicitat

S'estrena a totes les sales el més nou de Pedró Almodóvar

Una de les estrenes més destacades de la setmana és 'La habitación de al lado': Pedro Almodóvar torna amb la seva darrera obra, guanyadora del Lleó d'Or al Festival de Venècia. Per als més petits arriba 'Shin chan: el superheroi', i els amants dels ensurts gaudiran amb 'Smile 2'.

El director Pedro Almodóvar li ha costat rodar un film en anglès, i ara que ho ha fet amb 'La habitación de al lado' li ha sortit prou bé. Doncs la cinta li va fer guanyar el Lleó d'Or a Venècia. Un film protagonitzat per Julianne Moore i Tilda Swinton, elles són amigues des que eren joves i treballaven en una revista, però una s'ha dedicat a les novel·les d'autoficció i l'altra és reportera de guerra. Després de molts anys sense tenir contacte, es tornen a trobar en una situació extrema on totes dues es recolzaran després d'un mal diagnòstic.  

Tilda Swinton i Julianne Moore  a La habitación de al lado

Setmana que també arriba la seqüela del film de terror 'Smile'. A 'Smile 2' l'estrella de pop Skye Riley està a punt d'iniciar una nova gira mundial quan comença a experimentar una sèrie de successos inexplicables. Angoixada per les visions, l'horror i la pressió de la fama, la noia s'enfrontarà al seu passat per recuperar la seva vida. 

Naomi Scott protagonista d'Smile 2

'El club de los milagros' és l'últim film de la recentment desapareguda Maggie Smith. Ella forma part d'un grup de dones d'un petit poble de Dublín que només somia en escapar de la rutinària vida domèstica. Quan guanyen un viatge a Lourdes la seva escapada és l'inicia d'aquest somni.

I pels més menuts arriba 'Shin chan: el superheroi', cinta d'animació on en Shinozuke és l'escollit d'una antiga llegenda per  heretar uns superpoders i enfrontar-se a un malvat que es va crear amb la llum fosca.

I el cinema Montgrí de Torrella estrena 'Soy Nevenka', aquesta cinta espanyola protagonitzada per Mireia Oriol on s'explica la història real de Nevenka Fernández, consellera d'hisenda de l'Ajuntament de Ponferrada que va patir assetjament sexual i laboral per part de l'alcalde. Denunciar el cas la va sotmetre a un llarg judici públic. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar