Publicitat
Publicitat

Indignació a l'Institut del Pedró per unes obres que no acaben

Els treballadors i treballadores de l'Institut del Pedró de l'Escala reclamen que es posi punt final a les obres del pati i els jardins. Ara mateix les obres estan aturades per un problema en la licitació d'empresa i l'Institut no té servei de gas ni calefacció per passar l'hivern. 

El personal docent de l'Institut del Pedró de l'Escala exigeix que s'acabin les obres que ara mateix tenen part de l'exterior del centre aixecat. Ahir van fer palesa la seva indignació en un acte conjunt davant de les obres inacabades. 

Els treballs que van començar a l'estiu porten mesos aturats per un entrebanc burocràtic en la licitació de l'empresa i ara mateix els accessos a la part est de l'Institut i la zona d'esbarjo estan impracticables

Un dels principals problemes és que les obres han afectat les canalitzacions de gas i, per tant, al servei de calefacció del centre.

Inicialment, els treballs havien d'haver acabat just abans de l'inici de curs, però la situació actual porta a pensar que el termini s'allargarà fins a finals d'any. 

Les obres, a part de la zona enjardinada i d'esbarjo afecten també la rampa d'accés, una situació especialment crítica pels alumnes amb mobilitat reduïda. Per part de la direcció del centre s'argumenta que els tràmits amb el departament d'ensenyament estan al dia i que els han transmès la necessitat d'acceleració dels treballs. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar