Publicitat
Publicitat

Retorns i drames a la pantalla petita

Tornen a la pantalla petita la 'Terapia sin filtro' de Harrison Ford i l'advocada més mediàtic de Netflix. Ho fan acompanyats amb el drama 'Querer' i dos fets reals.

 Cada setmana arriben un gruix important de novetats a les plataformes, aquest mes d'octubre són moltes les novetats setmanals que arriben. Aquesta setmana hi trobem dos retons esperats. Un d'ells és la segona temporada de 'Terapia sin filtro' a Apple Tv, aquesta sèrie seguim un terapeuta de dol que decideix implicar-se dràsticament més en la vida dels seus pacients.  

Jason Segel i Harrison Ford - Terapia sin filtro

La segona opció és 'El abogado del Lincoln' que arriba a Netflix amb la seva tercera entrega. Ara amb un cas molt més personal i on el protagonista depèn d'ell mateix per trobar el responsable de la mort de la Glòria. Una sèrie amb subtítols en català. 

Una escena de la sèrie 'El abogado del Lincoln'.

Movistar aposta per drama nacional amb 'Querer' una minisèrie d'actualitat on després de 30 anys de matrimoni i dos fills en comú. Miren abandona la seva llar després de denúncia el seu marit per violació continuada. 

I basada en fets reals Netflix estrena 'El hombre que amaba los platos voladores', una cinta argentina on l'actor Leonardo Sbaraglia serà el periodista José de Zer, un home que tot buscant una exclusiva va decidir que si no la trobava l'inventava. 

I el còmic Jorge Ponce estrena el documental 'Medina: El estafador de famosos' on amb un toc de comèdia explica el cas de Medina, un home que ha estafat a desenes de famosos. Entre ells Andreu Buenafuente, Dani Rovira o el mateix Ponce.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar