Publicitat
Publicitat

Més activitats que mai a la Sala Polivalent

L'ajuntament edita un díptic informatiu per difondre el conjunt d'activitats que s'han engegat aquest curs als diferents espais de la Sala Polivalent. Van des d'activitats esportives com el patinatge, tennis de taula o gimnàs fins a activitats musicals com la Batuscala, passant per tot tipus de dansa.

La Sala Polivalent de l'Escala bull cada dia d'activitats com no ho havia fet mai des de la seva obertura. Tant és així, que l'Ajuntament ha considerat oportú editar un tríptic amb les dades bàsiques de tota l'oferta programada, així com la informació necessària per poder-s'hi sumar, si encara queden places lliures. Així ho ha volgut deixar palès la regidora responsable de joventut, festes i activitats Cristina Viegas:

A l'entrevista d'aquesta setmana de l'espai La Casa de la Vila, Viegas es va mostrar especialment satisfeta de l'aprovació del pla de joventut per al quadrienni 2024-2028, així com del funcionament de l'Espai Jove l'Esbotzada.

En les setmanes prèvies a l'aprovació de pressupostos, Viegas es va mostrar convençuda que les seves àrees podran mantenir totes les activitats d'aquest any, amb un pressupost de línia continuista.

Especialment orgullosa es mostrava de la Festa Major i dins d'aquesta, de les barrakes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar