Publicitat
Publicitat

L'Anxova Milionària reparteix més de 58.000 euros

Cinc encerts i el complementari deixen a l'Escala un premi de més de 58.000 euros a la Primitiva. L'administració de loteria número 1 de l'Escala, l'anxova milionària, penjava aquest matí a la seva vitrina el cartell de venut aquí. Un premi de tercera categoria que arriba just a les portes de la campanya de Nadal.

La combinació dels números 2, 5, 6, 21, 47 i 49 amb el complementari 33 i el reintegra 3 ha estat l'afortunada que ha deixat a l'Escala més de 58.000 euros  amb un premi de La Primitiva. El guanyador segellava la seva butlleta a l'administració de loteria número 1 de l'Escala, l'Anxova Milionària. 

L'administració està acostumada a donar premis destacats a les portes del sorteig de Nadal, en aquesta ocasió la sort ha arribat una mica abans.

L'Anxova Milionària ha experimentat un canvi important de vendes, just després del gran premi del nen del 2023. Aquest estiu han estat molts els que han marxat del municipi amb un número de Nadal, les vendes s'han disparat molt abans de l'habitual i per aquest motiu s'ha decidit oferir un dia de descans al personal.

El que no canvia són les combinacions guanyadores que busca la gent, actualment ja hi ha números esgotats, els 24 van escassos i els 7 o els 13 també.

Per estar informats dels premis o les combinacions guanyadores podeu consultar la web de l'administració https://www.anxovamilionaria.com/.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar