Publicitat
Publicitat

Un gol al 90 i dues targetes vermelles (1-1)

El FC l'Escala empata contra l'Hospitalet a 1. Els de Raul Paje van avançar-se en el marcador, però els visitants empataven al 90. El partit va tenir una acció polèmica que va acabar amb targeta vermella a Ferran López. No va ser l'única perquè Marc Gelmà també la va veure després de l'empat.

El FC l'Escala va perdre els dos punts en el minut 90 quan Sergio Ayala foradava la porteria de Jonathan Morilla. El dorsal 6 rematava sol a l'interior de l'àrea. Els escalencs, prèviament, s'havien avançat al 57 gràcies a l'encert del capità Josu Currais. 

El partit va tenir una acció més que polèmica, el jugador de l'Escala, Ferran López, quan estava essent substituït, va ser expulsat. Va veure la segona targeta groga. La segona amonestació no la va entendre ningú. 

Paje, tot i criticar l'àrbitre, també admet que el seu equip havia d'haver defensat millor la jugada del gol de l'Hospitalet.

Pel fa al segon equip, victòria per 2 a 1 contra l'Empuriabrava Castelló gràcies als gols de Koli Baldeh i Martí Montsuñer. Triomf també del juvenil preferent contra el Manlleu, per 1 a 0, que ha perdut el liderat al Nou Miramar. El gol de Vincent Pemberton fa que els de David Gurillo tanquin la jornada a la segona posició amb 10 punts, mateixa puntuació que el primer Sabadell C.

I aquest cap de setmana han encaixat derrotes el CTT CER l'Escala i el sènior femení del CB l'Escala. El tennis taula ha perdut el derbi gironí per 4 a 0 a Olot, partit en què el taiwanès Chih-Wei Yeh perdia els dos enfrontaments.

També ha estat un cap de setmana en què el pavelló ha bullit d'activitat en el marc de la inauguració del nou partit. Trobada estatal d'arts marcials adaptades i actuacions de rítmica, patinatge i taekwondo, a més d'un partit del júnior femení.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar