Publicitat
Publicitat

Fets reals, animació i Demi Moore a la pantalla gran

Aquesta setmana s'estrena 'La sustancia'. Demi Moore és una veterana actriu que descobreix un innovador medicament que la rejoveneix. També arriba 'La infiltrada', un film basat en la història real d'una policia que va investigar la banda terrorista ETA des de dins. I DreamWorks presenta el seu darrer llargmetratge d'animació: 'Robot salvaje'.

La cartellera de cinema es renova aquest cap de setmana i entre les novetats 'La sustancia' un film de ciència-ficció i terror protagonitzat per Demi Moore. Una pel·lícula amb imatges potents i fins i tot desagradables, tot per demostrar la importància que donem la joventut eterna. Una actriu que passa per una mala època a causa de la seva edat, li ofereixen un producte revolucionari a base de cèl·lules que crea un altre ego més jove i més perfecte. Però tot medicament té contraindicacions.

Margaret Qualley i Demi Moore són la mateixa dona a 'La Sustancia'

'La infiltrada' es basa en la història real d'una policia nacional infiltrada a la banda ETA durant 8 anys. Amb poc més de 20 anys es va endinsar a l'esquerra abertzale i va arribar a ser l'única dona que va conviure en un pis amb dirigents de la banda terrorista. Va haver de tallar els llaços familiars i moure molt bé les fitxes per no ser descoberta i assassinada. 

Carolina Yuste és Aranzazu Berradre Marín

L'animació la trobem amb 'Robot Salvaje' el més nou de DreamWorks. La protagonista és la unitat 7134 de Roz, un robot que naufraga a una illa deshabitada i ha d'aprendre a adaptar-se a un entorn difícil. 

Una escena de Robot Salvaje

I els Radley són una família com qualsevol altre si obviem un petit detall: són vampirs. Ells han optat per una vida d'abstinència de sang i conviuen amb els humans sense cap mena de problema. Però els seus fills adolescents, un cop descobreixen el secret, no poden evitar matar humans per calmar la seva set. Un problema que posa fi a  la seva tranquil·la vida



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar