Publicitat
Publicitat

Gent de l'Escala demana unir forces en contra el parc eòlic marí.

Gent de l'Escala lamenta que l'equip de govern de l'Escala  no es posicioni respecte al PLEMCAT i el parc eòlic marí, demanant que el territori es posicioni en contra d'aquesta instal·lació i evitar que es tiri endavant. Es demana també que el sector pesquer es comenci a mobilitzar. 

El grup municipal de Gent de l'Escala aposta per unir forces per aturar el PLEMCAT i el futur parc eòlic marí. Creu que si el territori fa força es pot aturar. Lamenta el no posicionament de l'equip de govern de l'Escala i la passivitat del sector pesquer.

Xavier Ballesta ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 on també insistia en la necessitat d'una aplicació per a mòbils que serveixi a l'ajuntament per tenir informats els escalencs. S'argumenta que es tracta d'una tecnologia que ara mateix tothom disposa.

Ho explicava tot comentant l'aprovació del Pla de Joventut a l'últim ple municipal, on el grup detecta una falta de comunicació o desconnexió amb el jovent.

La inclusió de dues propostes de Gent de l'Escala a aquest pla, la segona relacionada amb l'habitatge, els fa pensar o s'intueix, que el govern és més receptiu.

Parlant dels talls de llum recurrents al municipi, entén que els que depenen d'Endesa costen de resoldre. No entén, en canvi, els que es produeixen a l'enllumenat públic.

L'entrevista de La Casa de la Vila es pot seguir íntegre a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar