Publicitat
Publicitat

Alfonso Cuarón estrena la seva primera sèrie amb Cate Blanchett

Com cada setmana, fem un repàs a les sèries i pel·lícules d'estrena a les plataformes digital. Opcions per a tots els gustos, edats i colors. Destaca 'Disclaimer' la primera sèrie de l'oscaritzat director Alfonso Cuarón.

Aquesta primera setmana completa d'octubre arriba carregada de novetats a les plataformes digitals, opcions de tots els gèneres i per totes les edats. Entre elles destaca 'Disclaimer' la primera minisèrie del director Alfonso Cuarón. Es tracta d'un thriller psicològic de set capítols protagonitzat entre molts altres per Cate Blanchett i Kevin Kline. Estrenada al Festival de Venècia i amb opinions per a tots els gustos. Una reconeguda periodista, que ha construït la seva fama revelant els secrets dels altres. Tastarà la seva pròpia medicina, quan rep una novel·la anònima on es destapen tots els seus secrets.

Cate Blanchett, protagonista de Disclaimer

Netflix arriba amb dues opcions, per un públic jove s'estrena la primera part de la quarta temporada d'Outer Banks. Més aventures, més amors, més acció i més tresors... l'objectiu trobar el mític tresor del pirata Barbanegra.

I per un públic més adult s'estrena 'Una aventura en Marruecos', un drama on Laura Dern és una escriptora que buscarà inspiració pel seu nou llibre al Marroc. Allà coincidirà amb un jove que busca reubicar-se a la vida. Dues ànimes solitàries que encaixaran i s'enamoraran.

Laura Dern i Liam Hemsworth, la parella de la cinta 'Una aventura en Marruecos'

Prime Video presenta el primer spinoff de la sèrie d'espies 'Citadel', l'objectiu és construir un univers amb espies repartits a tot el món. La primera producció ens porta a Itàlia, on després d'un atac a l'agència Citadel, l'espia Diana queda sola hi haurà de confiar en un aliat inesperat. La sèrie s'ha titulat 'Citadel: Diana' i ens prota acció pura i dura.

L'actriu Matilda De Angelis és Diana

Basada en fets reals, Max estrena 'La confidente' on una parisenca testimoni dels atemptats terroristes del 2015 s'uneix a la comunitat de supervivents afirmant que el seu millor amic és una de les víctimes. Tot i el seu compromís, el seu relat genera sospites i dubtes entre víctimes supervivents...Una minisèrie per reflexionar al volant de la veritat i la mentida.

I Disney+ presenta la més que promocionada 'Regreso a Las Sabinas' la primera sèrie diària exclusiva d'una plataforma. Durant 70 capítols es seguirà a les germanes Molina, elles reben una trucada que les obliga a tornar al seu poble natal. Un retorn que significarà retrobar-se amb la vida i els amors que un dia van intentar oblidar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar