Publicitat
Publicitat

La parada de castanyes del CER torna aquest dissabte

Del 12 d'octubre al 9 de novembre, el Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala reprèn la venda de castanyes a la Platja. La parada s'instal·larà cada dissabte a partir de les sis de la tarda, i el preu de la paperina es mantindrà a 4 euros.

La temporada de menjar castanyes quedarà oficialment inaugurada aquest dissabte, quan el Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala torni a instal·lar la paradeta de venda a la Platja. Una instantània que es repeteix any rere any en el municipi, i que en les darreres tardors, a causa del canvi climàtic, ha portat a conviure els banyistes amb les paperines d'aquesta fruita seca. Si bé és cert que el preu de les castanyes ha pujat lleugerament respecte a l'any passat, segons expliquen des del CER, el cost de la bosseta es mantindrà a 4 euros. 

La parada de castanyes restarà oberta cada dissabte, a partir de les 6 de la tarda. La temporada finalitzarà el 9 de novembre a la Platja, tot i que l'endemà, dia 10, s'oferirà una darrera cuita amb motiu de l'aplec de Sant Martí d'Empúries. Els diners recaptats de la venda de castanyes es destinen a les diverses seccions de l'entitat, des del tennis de taula i la petanca, al Carnaval o La Farandola.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar