Publicitat
Publicitat

Un dels millors jugadors del planeta de tennis taula aterra a l'Escala

Quadri Aruna és un dels palistes més mediàtics en el món del tennis taula. És campió de l'Àfrica, ha competit diverses vegades als Jocs Olímpics i és un dels vint palistes més ben classificats en el rànquing mundial. Doncs bé, Aruna està entrenant a l'Escala amb el seu equip francès que demà té un partit important a la lliga Pro A.

Un dels millors palistes del món s'ha entrenat amb el seu equip francès a la sala polivalent aquest dimarts i dimecres al matí. El seu nom és Quadri Aruna, campió de l'Àfrica, tres cops olímpic amb Nigèria els anys 2012, 2016 i 2020 i actualment està entre els vint palistes més destacats del planeta.

Aruna juntament amb altres companys de l'equip Jura Morez, un equip de la màxima categoria francesa, ha fet aturada al centre d'entrenament d'alt nivell de l'Escala per preparar el partit que tenen demà.

És la primera vegada que Aruna és a l'Escala.

Aruna té com a companys d'equip el número 1 de Sèrbia, Dimitrije Levajac; el número 1 de l'Argentina, Horacio Cifuentes; i el número 2 d'Hongria, Tamas Lakatos. El tècnic del Jura és Salvador Uribe, número 2 de Mèxic.

Pels palistes catalans que entrenen a la sala polivalent veure a grans figures com Aruna és un plaer.

Pel CTT CER l'Escala és un orgull poder rebre palistes de gran nivell a la seva instal·lació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar