Publicitat
Publicitat

Joaquin Phoenix i Lady Gaga protagonitzen la seqüela del Joker

La cartellera es renova amb 'Los destellos' amb Patricia López Arnaiz.   També s'estrena el drama 'Alas blancas'. I Joaquin Phoenix torna a la cartellera acompanyat de Lady Gaga a 'Joker: Folie à Deux'. El cinema Montgrí de Torroella, reprograma 'La casa en flames' després del seu èxit.

Pilar Palomero, guanyadora del Goya per 'Las niñas', estrena aquesta setmana 'Los destellos' un drama sobre la maduresa i les vicissituds de la vida quotidiana. La protagonista és Patricia López Arnaiz, flamant guanyadora de la Concha de plata a Sant Sebastià per donar vida a Isa, una dona que ha refet la seva vida completament, però que no pot mirar cap a un altre costat quan la persona que un dia va estimar i pare de la seva filla necessita ajuda arran d'una malaltia. Ella reviure sentiments superats i veurà amb uns altres ulls el fracàs que van viure fa anys. 

Patricia López Arnaiz, guanyadora de la Concha de Plata per 'Los destellos'

Setmana que també s'estrena la seqüela de 'Joker' on Joaquin Phoenix recupera el seu paper d'Arthur. Després de generar el caos el Joker viu internat a l'espera d'un judici pels seus crims. Mentre gestiona la seva doble identitat, Arthur descobreix la música i també l'amor veritable amb Harlye Quinn. La pel·lícula preestrenada al Festival de Venècia, va demostrar el seu to per  temes onírics, fantàstics i musicals, per això Phoenix està acompanyat per una Lady Gaga qui demostra el seu potencial vocal. 

Joaquin Phoenix i Lady GaGa a Joker

El film 'Wonder' de l'any 2017 va tenir una excel·lent adaptació cinematogràfica, ara s'adapta una nova novel·la de RJ Palacio titulada 'Alas Blancas' on el personatge central és en Julian el nen que assetjava al petit  Auggie a Wonder. El jove lluita per formar part d'un nou grup des que va ser expulsat del seu antic col·legi. Per transformar la seva vida l'àvia del jove li explicarà la seva pròpia història de supervivència i valor. 

Per la seva part Torrella presenta opció doble, una d'elles la cinta francesa 'El mayordomo inglés'. L'altre 'Casa en flames', després de l'èxit del film de Dani de la Orden, el cinema montgrí de torrella reprograma la seva projecció just després de l'anunci de la seva segona part sense data per confirmar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar