Publicitat
Publicitat

El 'clàssic' entre CTT CER l'Escala Borges Vall, aquest vespre

A la segona jornada, la Superdivisió Masculina batrà en duel dos dels tres equips catalans. Avui a partir de les set, el CTT CER l'Escala rebrà la visita del Borges. El club ha fet una crida per omplir la sala polivalent. De fet, el partit també es podrà seguir en directe per 3Cat. En futbol, l'Escala es desplaça al camp de la Muntanyesa.

Derbi més que emocionant el que es viurà avui a partir de les set de la tarda entre el CTT CER l'Escala-Borges Vall a terres empordaneses. El duel arriba a la jornada 2 de la Superdivisió Masculina. És el primer derbi català d'enguany.

El palista del Borges, Joan Masip, confessa també que tenen opcions a puntuar.

El CTT CER l'Escala arriba a la cita havent empatat a 3 a Linares mentre que el Borges ve de perdre per 2 a 4 contra el Visit Pontevedra.

En futbol, el primer equip juga diumenge a les 12 al camp de la Muntanyesa després de caure eliminat de la Copa Catalunya contra el Sant Cristòfol. Els escalencs aquest estiu s'han fet amb Raul Paje, Martí Alonso, Manel Montoya i Saibo Sanneh.

El segon equip juga demà a dos quarts de quatre al camp del Base Roses. També demà, però al kàrting l'Escala se celebrarà la tercera edició del Memorial Dean Berta Viñales amb pràcticament una cinquantena de pilots. També demà dissabte, diversos escalencs i escalenques prendran part de l'Oncotrial. Un dels equips és l'Anxova Corredora. La sortida és a les 9 del matí des de Palafrugell. 

I ja diumenge, a tres quarts de sis, el sènior femení del Club Bàsquet l'Escala debuta a casa contra el Santjoanenc.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar