El FC l'Escala, eliminat de la Copa Catalunya

El FC l'Escala cau eliminat de la Copa Catalunya després de perdre per 2 a 1 al camp del Sant Cristòfol. Els de Raul Paje no en van tenir prou amb el gol de Marc Padilla. L'entrenador va donar descans a diversos jugadors perquè com ha manifestat, la prioritat és la lliga.

Els gols de Peke, a la primera meitat, i d'Izan a la represa han condemnat l'Escala al camp del Sant Cristòfol. Peke feia el gol amb un xut fort, des de fora de l'àrea, i Izan recollia un refús del porter per posar el 2 a 0. Amb aquest marcador, el jugador escalenc Marc Padilla eixugava la diferència al minut 87. Tot i aquesta diana, els de Raul Paje no van tenir opcions de passar a la següent ronda.

El tècnic va fer diversos canvis a l'onze, van jugar jugadors menys habituals com Marwane, porter suplent; Xavi Germán i Hudson Thomas. Va debutar amb l'Escala Lluc Banús. I jugadors com Jonathan Morilla, Juan Carlos i Martí Alonso van ser suplents.

Paje creu que la Copa Catalunya no s'hauria de jugar per aquestes dates.

Aquest era un duel de la quarta eliminatòria de la Copa Catalunya. El pròxim partit ja serà de lliga, serà diumenge a les 12 al camp de la Muntanyesa.