Publicitat
Publicitat

El terror, protagonista a la pantalla petita

Els fantasmes i els ensurts s'apoderen de les plataformes. Totes elles han iniciat la campanya de màrqueting i escalfen motors per a la nit de Halloween. Les destacades són 'El misterio de Salem's Lot' a Max i 'Aguanta les respiración' a Disney. Setmana que també arriba la segona part del film 'El Hoyo', la tercera de 'Heartstopper' o la comèdia negra 'Buscando a Wanda'.

Amb l'octubre arriben a les plataformes moltes novetats terrorífiques, el mes dels ensurts arriba amb un bon ventall d'estrenes del gènere. Una d'elles és 'El misterio de Salem's Lot', nova versió de la novel·la vampírica de Stephen King. Una producció de James Wan que feia més de dos anys que estava amagada en un calaix i que ara es podrà veure a Max.

Jordan Preston Carter i William Sadler al film 'El misterio de Salem's Lot'

Disney estrena 'Aguanta la respiración', nova cinta de terror amb Sarah Paulso de protagonista. Oklahoma 1930, unes tempestes de pols no deixen veure ni la llum del sol, una mare i les seves filles lluitaran per sobreviure en aquest hostil entorn, però aviat la mare actuarà de manera particular.

Una escena del film 'Aguanta la respiración'

El Hoyo torna a Netflix amb la seva segona entrega, arriba 'El hoyo 2', continuació del film que va triomfar a Sitges 2019 i que va arrasar a la plataforma de la N vermella. Nova resident en aquest cruel forat i un nou líder, però la mateixa norma de sempre: els dels nivells inferiors mengen les restes que deixen els nivells superiors. 

Milena Smith, la nova resident de 'El Hoyo 2'

Prime Video estrena un nou malson gastronòmic 'La casa de los Susurros', protagonitzat per l'oscaritzada Ariana DeBose. Ella serà una xef que obre el seu primer restaurant. Allà s'enfrontarà a la pressió dels fogons, un inversionista de dubtosa reputació, a les seves pors i a l'antic propietari de la finca que farà tot el possible per fer-la fora.

Ariana DeBose la protagonista de 'La casa de los susurros'

Fora del gènere de terror, Apple estrena la seva primera sèrie  alemanya, arriba 'Buscando a Wanda' una combinació de thriller i comèdia negra. Aquí uns pares busquen a la seva filla de 17 desapareguda misteriosament. Tips que les autoritats no moguin un dit, decideixen fer de detectius i posen micros i càmeres per tot el barri. La seva filla no apareix, però saben tots els secrets dels veïns. 

I els més romàntics tenen una cita amb la tercera temporada de 'Heartstopper' on s'espera un pas endavant per no estancar el producte. La relació entre Nick i Charlie s'ha consolidat, però entre ells apareix un nou tema: la salut mental i l'entrada a la vida adulta



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar