Publicitat
Publicitat

La 3a edició de la Mostra d'Art Contemporani de Les Muses obre les inscripcions

La tercera edició de la Mostra d'Art Contemporani de Les Muses escalfa motors i obre el període d'inscripcions. Des d'avui fins al 20 d'octubre el festival convida els artistes a apuntar-s'hi. El cap de setmana llarg del 6, 7 i 8 de desembre l'Escala obrirà les portes dels seus principals artistes locals.  

La presentació oficial del cartell de la tercera edició de les Muses, ha estat el punt d'arrencada de la maquinària d'aquest festival d'art contemporani que enguany arriba a la tercera cita. Un cartell i logotip dissenyats per l'equip de Jay Darvishian i Mireia Quincoces i amb clara inspiració empordanesa. 

L'Art local i empordanès farà un cop més parada a l'Escala el cap de setmana llarg del 6 al 8 de desembre. Avui es donava la sortida de la convocatòria oberta a 35 artistes que tindran via lliure per exposar i mostral al públic les seves creacions, bé sigui als seus estudis locals o als diferents centres d'exposicions de l'Escala. 

La convocatòria està oberta a artistes majors de 18 anys, incloent-hi expressions com la pintura, escultura, fotografia i art digital. Cada artista podrà presentar fins a 5 obres i la data límit per les inscripcions serà el pròxim 20 d'octubre. La selecció d'artistes es donarà a conèixer el dia 28. Les bases i el formulari d'inscripcions estarà disponible a la web municipal.   

La tercera edició de Les Muses busca un salt de qualitat artística, on serà clau la implicació de la Generalitat i institucions de referència de l'art gironí. 

L'aposta per les dates de primers de desembre es ferma i des del consistori s'insisteix que és una mostra amb un gran pes local. 

Per a més informació i consultes, qualsevol persona interessada es pot adreçar al correu electrònic artlesmuses@gmail.com



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar