Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala conserva la tercera posició després d'empatar a Badalona

El FC l'Escala continua a la tercera posició de la Tercera Federació. L'empat a 0 dels de Raul Paje a Badalona serveix per conservar la plaça de bronze d'aquesta competició d'àmbit nacional. Qui també ha empatat, en aquest cas a 3, ha estat el CTT CER l'Escala a la pista del Linares.

El FC l'Escala empata a 0 a Badalona i conservarà una jornada més la tercera posició. Marc Gelmà i Ferran López van estar a punt de foradar la porteria local. Els escalencs són juntament amb Prat, Manresa i Peralada els equips invictes.

Pel que fa al segon equip, golejada per 4 a 1 contra el Sant Pere Pescador amb un doblet de David Puig. Els altres golejadors van ser Martí Montsuñer i Aniol Grande.

En tennis taula, empat a 3 del CER l'Escala a Linares amb dos punts del taiwanès Chih-Wei Yeh i un de Francisco Sanchi. L'Escala perdia per 3 a 1. El duel va durar més de tres hores. I en bàsquet, derrota del masculí a Vilablareix per 51 a 43.

 I ja ha acabat el campionat del món de la classe de monotips de vela RS21. L'equip guanyador ha estat l'italià Stenghele. En la categoria de no professionals, el vencedor era l'equip lituà Storm mentre que a la categoria de menors de 23 anys, la primera posició era també ocupada per un equip italià, el NOX285.

En el mundial han competit quaranta embarcacions i 160 regatistes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar