Publicitat
Publicitat

Les infusions arriben al programa +60

Les infusions d'herbes aromàtiques han estat les protagonistes d'un nou taller del projecte +60. Ha anat a càrrec de l'empresa Emporàrom que ha mostrat diverses tipus d'herbes i les ha infusionat. Els participants les han hagut de reconèixer.

Maria lluïsa, menta, sàlvia o fonoll són herbes aromàtiques de les quals se'n poden fer infusions molt variades, per separat o barrejades entre elles.

Les infusions han estat el tema d'una nova activitat del projecte +60 de l'Escala, que s'ha fet amb la col·laboració del camp de les aromes.

En realitat s'ha convertit en un tast a cegues, primer ensenyant diferents varietats d'herbes aromàtiques, podent-les olorar i coneixent algunes de les seves propietats.

Més tard s'han infusionat, s'han tastat i s'ha proposat a les 25 participants del taller reconèixer de quina herba es tractava.

Aquest col·lectiu d'edat va viure de jove com els seus pares i avis preparaven infusions ben diverses, un fet que s'ha anat perdent.

Tot i que l'objectiu del taller no són les aplicacions de les herbes en l'àmbit medicinal o terapèutic, són ben conegudes les propietats que tenen.

S'explica que per fer-ne infusions no hi ha cap problema, seria diferent si es parla de tractaments concrets.

Els participants en el taller estaven molt interessats en els beneficis derivats de prendre infusions i conèixer les herbes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar