Publicitat
Publicitat

Adam Brody i Kristen Bell s'enamoren a Nadie quiere esto

'Nadie quiere esto' és la nova proposta romàntica de Netflix, protagonitzada per Adam Brody i Kristen Bell. Setmana que també arriba l'esperada 'Wolfs' a Apple Tv, 'Killer Heat' a Prime i 'Dinosaur' a Filmin.

A priori el binomi religió i sexe no encaixa massa, tot i que són moltes les produccions audiovisuals amb aquests dos ingredients a les seves trames. Des d'aquesta setmana en tenim un més. La nova comèdia de Netflix ' Nadie quiero esto' una relectura de les cintes romàntiques amb Adam Brody i Kristen Bell. Ells seran un rabí molt sexy i la directora agnòstica d'un pòdcast sobre sexe. Una relació que inicia molt bé, però que navegarà amb els perjudicis del seu entorn i els d'ells mateixos.

Kristen Bell i Adam Brody

Apple Tv+ estrena 'Wolfs' la cinta protagonitzada pels atractius Brad Pitt i George Clooney, preestrenada al festival de Venècia. Ells dos seran dos llops solitaris que els encarregaran amagar el mateix crim. Dos homes obligats a treballar junts i sense res en comú.

Brad Pitt i George Clooney, protagonistes de 'Wolfs'

Prime Video aposta per 'Killer Heat' un drama d'intriga amb Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley i Ricard Madden. El multimilionari Leo Vardakis mor en estranyes circumstàncies, la seva cunyada contractarà un detectiu privat per aclarir els fets. La bellesa de l'illa de Creta, demostrarà una vegada més que no tot és or el que llueix.

Shailene Woodley i Joseph Gordon-Levitt

Disney estrena la segona part d'una de les seves cintes d'èxit, arriba 'Del revés 2'. La protagonista s'ha fet gran, les seves emocions també han evolucionat i ara per aquesta nova entrega entra en joc l'ansietat i resulta que no ha vingut sola.

Max estrena la tercera part de 'From' la seva sèrie de terror sobrenatural,centrat en aquest poble on tothom qui entra no en pot sortir.

I Filmin estrena amb subtítols en català 'Dinosaure' una notable sèrie de la BBC on es visibilitza l'autisme amb clau de comèdia. Nina és autista i té una relació molt estreta amb la seva germana. Quan aquesta li anuncia que s'ha promès, la vida de Nina fa un tomb de 180° i la jove haurà de decidir com encara el seu futur. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar