Publicitat
Publicitat

Campanya de vacances de l'IMSERSO

Avui s'ha obert la campanya de contractació de vacances de l'IMSERSO. Els pensionistes acreditats poden fer les seves reserves a partir d'avui. Enguany s'ofereixen més de 800 mil places de vacances a preus molt assequibles.

La campanya que s'ha obert avui ofereix 886 mil places arreu de l'estat, a repartir entre quasi tres milions d'acreditats que han rebut sengles cartes en les quals se'ls comunica a partir de quin dia poden reservar el seu viatge i les modalitats que tenen per a fer-ho. Les reserves es poden fer a través del web www.turismosocial.com o bé en qualsevol de les agències de viatge autoritzades. A l'Escala, aquest és el cas de l'agència Escalatour. Rosa Portell n'és la propietària. Avui és un dia més aviat tranquil, ja que només poden fer reserva aquells usuaris acreditats com a preferents. Demà ja és obert a tots els inscrits i és el dia que es preveuen cues a totes les oficines, donat que sovint s'esgoten les places disponibles.

La campanya de vacances de l'IMSERSO ofereix tres perfils de vacances: turisme de costa peninsular, que és el més sol·licitat, pràcticament la meitat de places disponibles són d'aquest bloc; el segon bloc, amb un 25% de les places és el turisme de costa insular; i el tercer, cada cop més sol·licitat pels jubilats més joves és l'anomenat turisme d'escapada. 

L'oficina d'Escalatour ja ha tramitat les primeres sol·licituds presencials aquest matí. Gent com l'Anna i en Josep Maria, de Cervià, eren debutants en aquest perfil de vacances.

Just darrere seu, la Lucía i en Jesús, uns veterans en vacances a través de l'IMSERSO, aspiraven a aconseguir algun paquet per viatjar a Andalusia.

Al llarg de la jornada d'avui, hi ha hagut un degoteig constant de persones que volien contractar les seves vacances d'IMSERSO. Ara bé, la gran afluència es preveu per a demà. I és que, com cada any, el primer dia de comercialització dels viatges és limitat a usuaris que disposen d'acreditació preferent. En canvi, demà ja és obert a tots els inscrits a l'IMSERSO.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar