Publicitat
Publicitat

Alumnes de 3r i 4t de l'Esculapi visiten l'Ajuntament

Alumnes de 3r i 4t de primària de l'Escola l'Esculapi han visitat l'Ajuntament de l'Escala. Han estat rebuts per l'alcalde, amb qui s'han entrevistat a la sala de plens. La neteja, els carrils bici o la feina de l'alcalde van centrar el gruix de les preguntes.

Els alumnes de tercer i quart de primària de l'Escola l'Esculapi han estat els primers que entrevisten l'alcalde en aquest curs 24-25 que fa just quinze dies que ha començat. Al punt de les deu del matí van accedir a la Casa de la Vila per l'entrada principal i van ser conduïts a la Sala de Plens, on van ser rebuts per l'alcalde, Josep Bofill. 

Els alumnes portaven ben treballades les preguntes que van traslladar personalment a l'alcalde. Entre elles, preguntes prou genèriques com quina feina fa l'alcalde, quantes hores dedica a l'alcaldia, què li agrada més de la feina o quins son els temes que més li preocupen. Bofill els va rebre amb la vara que simbolitza l'autoritat municipal i els va respondre amb diligència tot allò que anava sorgint a la conversa.

Però en aquesta ocasió, els alumnes van fer un pas més, redactat una instància amb aquelles demandes de millora per al seu entorn. Entre elles, l'allargament del carril bici que passa pel davant de l'escola o la demanda d'instal·lació de papereres per recollir la fracció orgànica i contribuir així a un millor reciclatge de les deixalles que generen. Les instàncies que recollien aquestes demandes les van lliurar directament a l'alcalde, que els va prometre estudiar-les.

Aquest tipus de visita ja fa uns anys que s'ha convertit en habitual. És un exercici de coneixement del territori, una bona manera d'acostar els infants a la Casa de la Vila i rebre els primers coneixements de com s'organitza l'administració pública més propera com és l'Ajuntament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar