Publicitat
Publicitat

160 regatistes competiran al mundial a partir de demà al Mar d'Empúries

Demà comença el mundial de la classe monotips de vela RS21. Ho farà amb 40 embarcacions i 160 regatistes procedents per exemple de Grècia, Itàlia, Polònia i fins i tot d'Austràlia. El Mar d'Empúries serà escenari d'aquesta competició fins dissabte.

El campionat del món de la classe monotips RS21 que arrenca demà dimecres al Mar d'Empúries comptarà amb la participació de 40 embarcacions procedents i 160 navegants representant diferents països de tot el món com ara Gran Bretanya, Holanda, Lituània i fins i tot d'Austràlia.

L'organització ha previst celebrar tres proves cada dia entre les 12 del migdia i les 17 de la tarda. Les primeres seran dimecres i les darreres dissabte. Seran quatre dies de competició. De moment, no hi ha favorits...

Avui dimarts, finalitzaran les medicions i la flota disputarà una prova d’entrenament que posarà punt final als preparatius de l’esdeveniment.

Les embarcacions són grans i es construeixen amb resines derivades de baix impacte ambiental i quan no naveguen a vela, ho fan propulsades per motors elèctrics.

La inauguració s'ha fet aquest dilluns. Competicions com aquesta serveixen per posar el territori al mapa.  

Després dels parlaments arribava el moment culminant, la hissada de la bandera de la classe al màstil de senyals. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar