Publicitat
Publicitat

Balanç positiu de la temporada d'estiu amb una ocupació que s'allarga fins al setembre

Hotels i càmpings de l'Escala fan un balanç positiu d'aquest estiu, i constaten l'allargament de la temporada fins a finals de setembre. Durant el juliol i l'agost, l'ocupació s'ha situat entre un 75% - 90%, amb un perfil de client familiar i unes pernoctacions de 3 o 4 nits de mitjana.

L'estiu ha deixat a l'Escala una lectura positiva pel que fa a l'ocupació, ja que segons apunten els allotjaments turístics del municipi, les xifres s'han situat entre un 75% - 90%. A hores d'ara, el volum de reserves encara es manté, especialment, durant els caps de setmana i amb un perfil de client sènior. De fet, hotels com l'Escala Centre han assegurat que enguany la temporada es va retardar fins a mitjan juliol, però que actualment tenen plenes el 90% de les habitacions.

Els clients nacionals han predominat durant l'agost, amb una mitjana de pernoctacions d'entre 3 i 4 nits. Tot i això, les reserves dels visitants estrangers, provinents especialment de França, Bèlgica, Suïssa i Holanda, s'han mantingut estables, i en concret, aquest setembre també s'ha registrat un increment de turistes alemanys. Ho constata l'Hotel RV Nieves Mar, que aquest estiu ha comptat amb una mitjana d'ocupació del 90%. De fet, l'establiment de 106 habitacions restarà obert fins al novembre, amb una ocupació del 70% durant els caps de setmana.

Pel que fa als càmpings, a l'Illa Mateua l'ocupació ha pujat un 15% al juliol, i un 10% a l'agost respecte a l'any anterior. En conseqüència, la direcció extreu un balanç positiu de la temporada, amb unes estades que han presentat una mitjana de deu dies pels clients nacionals, i dues setmanes pels estrangers. Ara, a les parcel·les i els bungalous predominen els clients sèniors, que "cada cop més aposten per venir el setembre a l'Escala". Segons expliquen des del càmping, és un perfil de visitant que cerca la tranquil·litat, així com evitar les altes temperatures.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar