Publicitat
Publicitat

Optimus Prime i Megatron de nou als cinemes

La cartellera es renova amb la cinta d'animació sobre l'origen d'Optimus Prime i Megatron a 'Transformers One'. També trobarem terror adolescent, biografies musicals molt ficcionades i cinema espanyol. A Torroella com cada setmana dues opcions.

Els fans dels populars Transformers tenen una cita aquesta setmana amb 'Transformers One'. Film d'animació on s'explica la història mai explicada dels orígens d'Optimus Prime i Megatron. Una opció amb doblatge al català.

Optiums Prime i Megatron van passar de ser germans d’armes a convertir-se en enemics acèrrims.

Preestrenada al Festival de Màlaga s'estrena 'Puntos suspensivos', cinta espanyola de David Marqués amb José Coronado i Diego Peretti de reclams. Explica la història d'en Leo, un exitós escriptor de novel·les de misteri, que mentre escriu un llibre rep una estranya visita d'un inquietant personatge que diu ser periodista. Un fet molt curiós, ja que ningú coneix la identitat real de l'escriptor i tampoc la seva ubicació.

Els protagonistes de 'Puntos suspensivos' el drama de David Marqúés

El grup irlandès Kneecap, protagonitza el film 'Kneecap'. Una cinta quasi real dels seus orígens, ideologia, estil de vida i també de la seva música. Kneecap és la història d'un peculiar grup de rap convertit en líder d'un moviment social per preservar la seva llengua materna.

I per un públic jove i amb ganes d'algun ensurt arriba 'Juega o muere', una cinta de terror amb uns protagonistes molt populars. Aquí un grupet és veure obligat a jugar a versions cruels de jocs infantils, no hi haurà guanyadors només supervivents.

Torroella aquesta setmana estrena dues propostes, per un públic infantil reprograma la cinta d'animació del 2009 'Los mundos de Coraline', tot aprofitant la seva remasterització. Per un públic més adult hi arriba la nova de Liam Neeson 'En tierra de santos y pecadores' ,una vegada més li tocarà fer de salvador abans de trobar la vida tranquil·la que buscava en un petit poble costaner.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar