Publicitat
Publicitat

La importància dels esmorzars saludables entre els joves

L'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala recomana esmorzars saludables entre els alumnes de primària i batxillerat que acaben de començar un nou curs, una bona manera d'afrontar amb garanties una jornada a les escoles. No hi poden faltar la llet i la fruita.

Amb l'inici del curs escolar hi ha canvis importants a l'entorn familiar, entre els quals els horaris a l'hora de llevar-se,  els dels àpats, la dedicació a les activitats extraescolars i molt més.

Per tal que els més joves puguin afrontar la jornada escolar i les activitats del dia, des de l'ABS de l'Escala es recomana una bona alimentació.

En el cas de l'Institut són moltes hores al centre abans d'anar a casa a dinar. Es recomana un bon esmorzar repartit entre abans de sortir de casa i les pauses entre les classes.

El que es recomana sobretot és anar molt alerta amb els sucres, que moltes vegades s'incorporen a l'esmorzar per les presses.

Es recorda que des de la Generalitat s'impulsa una bona alimentació. En el cas de primària incidint en campanyes sobre  la fruita i la llet.

Des de l'ABS es recorda que uns bons hàbits a la infància repercuteixen de manera important a la vida adulta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar