Publicitat
Publicitat

Nou curs a l'escola de música El Gavià amb 180 alumnes

L'escola de música El Gavià ha iniciat un nou curs amb 180 alumnes, i amb la totalitat de les classes particulars completes. De fet, hi ha sessions d'alguns instruments, com la guitarra, que tenen estudiants amb llista d'espera.

Uns 180 alumnes estan matriculats, aquest nou curs, a l'escola municipal de música El Gavià de l'Escala. Si bé és cert que la majoria d'estudiants ja han començat les classes, els infants de quatre i tres anys ho faran esglaonadament entre la setmana del 23 i el 30 de setembre. 

A hores d'ara, però la totalitat de les classes particulars estan completes i inclús, hi ha llista d'espera per alguns instruments, com la guitarra. Així doncs, les sessions grupals de llenguatge musical o cant coral són les úniques disciplines que poden rebre nous matriculats. 

L'escola de música ofereix un ampli ventall de classes, des de coneixements de trompeta o tible, fins al piano o el violí, passant per la guitarra, el baix, l'ukulele, el saxo, la bateria o el cant modern. L'equip docent està conformat per 9 professionals, que adapten el programa a les necessitats de l'estudiant, en el cas concret que vulgui accedir al conservatori o al batxillerat artístic.

El curs 2024-2025 a EL Gavià seguirà la mateixa dinàmica que l'any anterior. Des del centre expliquen que les classes estan enfocades a aprendre, però alhora, a passar-ho bé, i que es mantenen les actuacions anuals, així com les audicions internes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar