Publicitat
Publicitat

De monstres i bruixes va la setmana

Les plataformes estrenen aquesta setmana tres minisèries esperades, 'Monstruos: La historia de Lyle y Erik Menendez' a Netfilx,'Agatha, ¿quién si no?' a Disney i 'El Pingüino' a Max. Opcions com 'Tulsa King', 'Problemas con papà' o 'Querida desconocida' miraran de fer-se un forat entre el públic.

La tercera setmana de setembre arriba forta a les plataformes d'streaming. Netflix estrena amb VOSC 'Monstruos: La historia de Lyle y Erik Menendez', nova entrega de la saga Monstruos iniciada amb Jeffrey Dahmer. Ara s'explicarà la història de dos germans que van posar fi a la vida dels seus pares. Se'ls va acusar de fer-ho per poder heretar la fortuna familiar, però ells sempre van defensar que va ser una reacció a anys d'abusos i maltractaments.

Javier Bardem i Chloë Sevigny donen vida als pares de la família

Disney estrenarà la promocionada 'Agatha, ¿quién si no?', Spin-off de la sèrie 'Bruja Escarlata y Visión' on seguirem les aventures de la bruixa Agatha. Primera sèrie fora de la línia habitual de Marvel, que espera captivar un públic més adult.

Kathryn Hahn serà de nou Agatha

I no menys esperada és 'El Pingüino' que s'estrena aquesta setmana a Max. Spin-off que a la vegada és una seqüela directa de la pel·lícula 'The Batman'. Colin Farrell recupera el seu personatge d'Oswald, més conegut com el "pingüino" ,per moure els fils i posar els corruptes de Gotham al seu servei.

Colin Farrell dona vida a Oswald

Movistar intentarà aconseguir una part de l'audiència amb 'Problemas con papá', comèdia familiar on un embaràs posarà cap per avall a tota una família desestructurada. 'Tulsa King' torna a SkyShowtime amb la seva segona temporada, més màfia i més acció. Filmin posarà la nota romàntica a la setmana amb 'Querida desconocida' un drama basat en fets reals, on un home amnèsic i perdut durant tres anys serà reclamat per a dues dones que asseguren que ell és el seu marit. I Apple s'apuntarà a les sèries dedicades al món de la moda, estrena 'La maison' una baralla aferrissada entre dues famílies que volen ser les reines de les passarel·les.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar