Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala s'enfrontarà a un 'enemic' a la competició europea

Equips d'Eslovàquia i Polònia s'enfrontaran al CTT CER l'Escala a l'Europe Cup al novembre. L'anècdota és que el taiwanès Chih-Wei Yeh juga amb els polonesos, un palista que alhora és jugador de l'Escala. Això passa perquè un mateix palista pot disputar diverses lligues.

El CTT CER l'Escala ha conegut els dos rivals contra els quals s'haurà d'enfrontar a l'Europe Cup del 15 al 17 de novembre a Alemanya. Són l'STK Vyhne eslovac i el KTS Gliwice polonès, un equip que, per cert, té a la seva plantilla el taiwanès Chih-Wei Yeh, alhora palista del club escalenc.

Yeh està compromès amb Gliwice per a la competició europea i amb el CER L’Escala a la Superdivisió. És a dir, l'asiàtic no vestirà la samarreta anxovera en aquest campionat continental. No és la primera que passa, el curs passat Artur Tomasz Grela també va competir contra l'Escala en competició europea amb el seu club polonès, el Polski Cukier Gwlazda.  

Tornant a l'equip polonès on hi ha Yeh explicar-vos que és un dels clars favorits per guanyar el títol europeu. El format d'enguany és diferent respecte a l'anterior. El grup és de tres equips i només accedirà a la següent ronda el millor, de manera que el segon i tercer quedaran eliminats

Passi el que passi, el CTT CER l'Escala se sent orgullós perquè competirà contra els millors d'Europa per segon any consecutiu amb un escalenc a les seves files, Iker González.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar