Publicitat
Publicitat

A punt per obrir el Clos del Pastor

Abans de mitjan novembre s'inaugurarà el nou espai del Clos del Pastor dedicat a l'escriptora escalenca Caterina Albert, Víctor Català, que ubicarà les seves creacions més artístiques. També es destinarà un espai al mestre Lluís Albert.

Les obres del Clos del Pastor estan arribant al tram final. Ara mateix es treballa en la museïtzació de l'espai interior. La zona de jardí ja es va restaurar. En aquest espai exterior, més en concret la torre, es dedicarà al compositor Lluís Albert, nebot de l'escriptora.

La idea és obrir a mitjan novembre, abans que comenci la remodelació del Passeig dedicat al mestre escalenc.  

L'espai de jardí es continuarà dedicant a la celebració d'activitats com petits concerts, xerrades o presentacions.

Martí Guinart ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10, on també es referia a les àrees de les quals és responsable, com Cultura, Patrimoni i Promoció Econòmica i Turisme.

Comentava que es dediquen molts esforços als 18 projectes que es subvencionen amb dos milions i mig d'euros dels fons Next Generation, que s'han d'executar dins uns terminis en concret per no perdre els diners.

Pel que fa a temes relacionats amb el turisme destacava el fet que està variant la nacionalitat dels visitants durant les diferents èpoques de l'any, amb un increment dels americans.

La Casa de la Vila es pot tornar a visionar íntegra a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar