Publicitat
Publicitat

Fi de la temporada d'estiu d'aparcament en zona blava

Ahir es va cloure la temporada d'estiu 2024 pel que fa a estacionaments de pagament en zona blava. Per a la temporada d'hivern només queden com a zona de pagament els aparcaments del carrer Enric Serra i de la rectoria, essent de zona bonificada els de plaça Nova, Ca les Monges i La Palmera.

Aquest matí ha entrat en vigor la temporada d'hivern pel que fa a estacionament de pagament a l'Escala. Amb el règim d'hivern operatiu, els vehicles poden estacionar gratuïtament a les zones blaves, a excepció del carrer Enric Serra i de l'aparcament del costat de la rectoria, que ambdós mantenen les tarifes. També s'ha de pagar a Plaça Nova, al pàrquing de Ca Les Monges i al de l'antic restaurant La Palmera, en aquests casos, com a indrets bonificats on els residents gaudeixen d'un preu reduït.

A manca de dades exactes, l'estiu ha transcorregut amb poques diferències respecte estius diferents. En tot cas, a nivell d'incidències, el més destacat han estat els problemes de cobertura mòbil en un parell o tres de parquímetres.

Aquest estiu ha estat l'últim de la concessió a l'empresa Continental, l'encarregada de la gestió de les zones blaves els últims 15 anys. Aquest hivern, doncs, caldrà resoldre el dubte de quin model es vol aplicar en un futur. Sobre la taula hi ha la possibilitat de fer una nova licitació o bé assumir la gestió directament des de l'Ajuntament, sense una empresa privada com a concessionària.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar