Publicitat
Publicitat

Pintura, música i poesia al Gavià i el Castell Carolingi

La Casa del Gavià i el Castell Carolingi han estrenat dues exposicions de dibuix i pintura, amb la inspiració de la música i de la poesia de Miquel Martí i Pol. Nalleke Boon explora més els sentiments i les relacions humanes i Anna Castelló dedica la seva obra al mar. 

Nalleke Boon i Anna Castelló han estrenat dues exposicions a la Casa del Gavià i el Castell Carolingi, on el dibuix i la pintura es combina amb música i poesia de Miquel Martí i Pol. 

L'artista holandesa, afincada a l'Escala exposa fins al 20 de setembre a la Casa del Gavià, on ha preparat més d'un centenar d'obres repartides en dues sales, on destaquen els dibuixos, gravats i collages. Una mostra d'art inspirada en la música, una eina que és l'encarregada de donar color i forma als dibuixos. 

Les obres tenen un procés de creació complex, que molts cops comença a partir de reflexions i poesia plasmades en una llibreta. L'artista s'identifica amb un art inclusiu, que aposta per la tolerància i el respecte entre edats, sexe i religió. Una mostra d'això són els més de 80 dibuixos de cares que es poden veure a la segona sala del Gavià

Al Castell Carolingi d'Empúries hi exposa fins al 22 de setembre.  Anna Castelló, l'artista de Sant Feliu de Guíxols exposa una obra plena de marines, barques i paisatge de mar, un entorn que l'ha acompanyat tota la seva vida. 

L'exposició relaciona l'obra d'Anna Castelló, amb la poesia i textos musicats de Miquel Martí i Pol. El poeta osonenc tenia el mar també com a font d'inspiració.

Als quadres s'hi poden veure barques, veles, paisatges mariners i de costa, tot plegat amb el color com a protagonista. L'artista incorpora una paleta de colors molt completa sobre pintura acrílica, una tècnica que realça la textura de l'obra. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar