Publicitat
Publicitat

No hables con extraños, remake amb James McAvoy

Entre les estrenes de la setmana destaquen dues cintes espanyoles, 'Hotel Bitcoin' i 'Justicia Artificial'. També hi ha lloc per un remake, una proposta d'animació i la segona part de 'Maravilloso desastre'. El Cinema Montgrí de Torroella arriba amb la nova d'Alien i el més nou de l'actriu  Blake Lively.

Les cartelleres es renova aquest divendres amb un munt de novetats, de casa arriba la comèdia 'Hotel Bitcoin'. Dirigida per Manuel Sanabria i Carlos Villaverde segueix les aventures de quatre amics que reben per accident una suma de 4.000 bitcoins i un portàtil ple de secrets.

Alejo Sauras, Marta Hazas, Leonor Lavado, Canco Rodríguez, Mauricio Ochmann i Pablo Chiapella

Per la seva part Verónica Echegui i Tamar Novas són els protagonistes de 'Justicia artificial', drama judicial on el govern ha decidit automatitzar i despolititzar la justícia substituint els jutges i les jutgesses per un sistema IA. Quan la programadora principal desapareix, una jutgessa molt reconeguda s'adona que una conspiració vol controlar la justícia i de retruc tot el país.

'No hables con extraños' és un remake nord-americà d'una pel·lícula danesa de l'any 2022, que es va poder veure al Festival de Sitges del mateix any. La protagonista és una família que és convidada a passar un cap de setmana a la idíl·lica finca d'uns britànics encantadors que van conèixer durant les vacances. El que comença com una escapada de somni aviat es converteix en un malson psicològic.

James McAvoy un dels protagonistes de 'No hables con extraños'

Els amants de les comèdies romàntiques tenen una cita amb 'Un desastre es para siempre', segona part de 'Maravilloso desastre'. Els protagonistes després d'una nit boja descobreixen que s'han casat. A més han convidat a familiars i amics a una festa a Mèxic, on els joves es veuran obligats a simular que són un matrimoni feliç per no haver de dir la veritat.

Virginia Gardner i Dylan Sprouse són l'Abby i en Travis a la saga 'Maravilloso desastre'

I pels més menuts de la casa i amb doblatges al català s'estrena 'El Zak i el Wowo: la llegenda dels Lendarys' un viatge a un món ple de màgia habitat per criatures fantàstiques.

Torroella aquest cap de setmana estrena dues produccions per un públic adult,. Una d'elles és 'Alien: Romulus' on l'espectador torna als orígens d'aquesta mítica saga de ciència-ficció.  L'altre és 'Romper el círculo', melodrama lacrimogen protagonitzat per Blake Lively. Aquí dona vida a una dona amb un passat traumàtic i una relació sentimental d'alt voltatge. La topada amb un vell amor li farà replantejar-se el seu camí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar