Publicitat
Publicitat

Futbol, tennis taula i vela, els protagonistes d'aquest cap de setmana

Iker González debuta aquesta tarda amb la selecció catalana amb un partit amistós contra Itàlia a terres olotines. I pel que fa a la competició, el FC l'Escala té el desig de fer bo el punt assolit contra el Reus amb una victòria a Cerdanyola. També diumenge, sabrem els guanyadors del Trofeu Mar d'Empúries.

A les quatre de la tarda, el palista del CTT CER l'Escala, Iker González, s'enfrontarà a Itàlia amb la samarreta de la selecció catalana. Serà un partit amistós que se celebra dins el marc de la Setmana Catalana de l'Esport. L'escalenc compartirà equip amb Joan Masip i Norbert Tauler.

En futbol, el primer equip del FC l'Escala afronta, diumenge a dos quarts de set, el primer desplaçament del curs a Cerdanyola del Vallès, equip que militava a una categoria superior el curs passat i que debutava a Tercera a Badalona amb una derrota per 2 a 0. Els escalencs arriben a la cita havent empatat a 1 contra el Reus. 

I en vela, aquest cap de setmana el Mar d'Empúries serà escenari d'una de les regates més importants de la classe optimist. El Trofeu Mar d'Empúries comptarà amb pràcticament 150 regatistes de tot el país. Serà el tret de sortida del circuit de vela infantil de Catalunya. L'entrega de premis està prevista a la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar