Publicitat
Publicitat

El projecte d'En Comú pels habitatges de protecció oficial.

En Comú l'Escala presentarà una proposta a l'equip de govern per fer viable la construcció de 28 habitatges de protecció oficial a La Closa d'en Llop. L'èxit està en trobar compradors solvents i una part d'inversió pública.

Entre els acords del pacte entre En Comú l'Escala i l'equip de govern socialista per aquesta legislatura hi han molts punts relacionats amb l'habitatge.

Tot aprofitant el Pla Territorial de l'Habitatge que s'ha d'aprovar ben aviat, que ha d'incloure l'increment de vivendes de protecció oficial,  des d'En Comú es proposa una fórmula per fer-ho realitat a l'Escala, amb una promoció que es podria tirar endavant a terrenys de l'Incasòl a La Closa d'En Llop.

D'una banda es buscarien possibles compradors que donin garantia a l'empresa que hi hauria d'invertir i de l'altra inversió pública per pagar l'entrada de les hipoteques, que serien a baix preu, teòricament per sota dels 500 euros.

Albert Pons creu que aquest és el moment per tirar endavant una promoció d'aquest tipus,  la conjuntura política hi ajuda.

Albert Pons ho comenta al programa La Casa de la Vila de Canal 10, on també es refereix a la resta de punts del pacte de govern o  al Pla Local de Joventut. 

El programa es pot veure íntegre a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar