Publicitat
Publicitat

Arriba el final de Rapa

Novetats de poc pes aquesta setmana a les plataformes, entre les destacades els finals de les sèries 'Rapa' i 'La amiga estupenda'. Netflix presenta film futurista titulat 'Los Feos'.

La tornada a les aules escolars, significa el retorna a la rutina i l'inicia d'una nova temporada de produccions audiovisuals. De moment aquesta setmana les estrenes destacades es poden comptar amb els dits d'una mà. Entre ells hi trobem el final de 'Rapa', la sèrie de Movistar s'acomiada amb la que podria ser l'última investigació de Tomàs, perquè la seva malaltia està molt avançada. Per la seva part, Maite voldria estar més present en aquesta etapa de la vida de Tomàs, però la seva feina no li deixarà.

Javier Cámara, Tomàs a la sèrie 'Rapa'

Qui també s'acomiada de la pantalla és 'La amiga estupenda'. Max estrena la quarta entrega d'aquesta sèrie basada en la nissaga de novel·les d'Elena Ferrante, una autora italiana que és una incògnita en si mateixa. Una producció on seguim a dues amigues a la Itàlia de la postguerra, des de la seva infantesa fins a l'edat adulta. Ara veurem el desenllaç de les dues dones transformades profundament per la política i la societat. Ara, però totes dues es retrobaran en el seu barri natal.

Elisa Del Genio i Margherita Mazzucco són les dues protagonistes adultes de 'La amiga estupenda'

Netflix intentarà captar l'audiència més jove amb 'Los feos' el nou treball de l'actriu Joey King acompanyada de moltes altres cares conegudes. Una proposta futurista on els adolescents compleixen el seu somni de ser perfectes quan compleixen 16 anys i poden fer-se una impactant operació d'estètica. Un grup de rebels demostraran a la protagonista que aquestes operacions amaguen un fosc secret i que els humans han de poder decidir, per això ella s'unirà al grup anomenat 'els lletjos' aquells que no s'operen.

I Filmin estrena la minisèrie musical 'Lost Boys & Fairies' l'epopeia que ha de seguir una parella homosexual per adoptar. L'Andy està molt convençut, però en Gabriel té por de despertar els traumes del passat i recordar l'homofòbia dels seus pares.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar