Publicitat
Publicitat

Virtuosisme i Bel Canto als Clàssics

l'Església de Sant Martí s'omple per escoltar els grans clàssics italians de la mà de la flautista Louisa Sello i el pianista Andrea Bachetti. Un repertori basat en el virtuosisme i el bell canto, que va fascinar al públic. 

Bach, Bellini, Rossini o Bizet van ser alguns dels grans noms de la música clàssica que han ressonat a l'Església de Sant Martí d'Empúries, a la darrera sessió dels Clàssics.

Hi ha actuat el duo italià  format per Louisa Sello a la flauta i Andrea Bacchetti al piano, dos intèrprets que s'han aferrat al virtuosisme per oferir un gran recital. L'espectacle començava amb una de les figures més rellevants de la clàssica, Johann Sebastian Bach 

Tot seguit es repassaven els grans intèrprets italians, com Donizetti, Bellini , Rossini i Bizet, amb obres tan cabdals com Carmen o el Barber de Sevilla. 

El duo era la primera vegada que actuaven a l'Escala i Catalunya, en un espectacle especial i d'una única parada

El públic va omplir tots els bancs de l'església i també els seients habilitats a dalt del cor. La pròxima actuació del cicle dels clàssics serà dissabte 14 de setembre a les 19h, també a l'Església de Sant Martí, amb el duo Béla Kóvacs.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar