Publicitat
Publicitat

El Camp dels Pilans balla a ritme de rock 'n' roll

L'Associació Camp dels Pilans - Les Corts va organitzar aquest dissabte al vespre, la primera nit de rock. L'actuació fou a càrrec del grup Komanem, qui va interpretar un repertori propi, a més de grans èxits del rock català. 

Jordi Díaz, Mario Cruz, Joao Gomes i Jordi Pujol configuren el quartet anomenat Komanem. La formació, que interpreta cançons de rock en català, es va traslladar aquest dissabte de la seva Andorra natal fins a l'Escala, amb motiu de la primera nit de rock. Un esdeveniment organitzat per l'Associació Camp dels Pilans - Les Corts, que pretenia diversificar el públic dels concerts programats en el transcurs de l'any. En aquesta ocasió, es va fer una crida als assistents joves i de mitjana edat de la zona.

Sobre l'escenari dues guitarres, un baix i una bateria van teixir un repertori musical farcit de temes propis, encara que també es van interpretar grans èxits del rock català. L'acte es va estendre unes dues hores, va disposar de servei de bar, però no va comptar amb una gran assistència de públic.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar