Publicitat
Publicitat

Martí Montsuñer agafarà el relleu a Robert Fernández a l'Escala B

El màxim golejador del curs passat no seguirà amb l'Escala B. Robert Fernández s'ha desvinculat de l'equip amb qui la temporada passada va anotar divuit dels cent gols materialitzats entre la lliga i les promocions d'ascens. Martí Montsuñer va ser el segon golejador i enguany espera fer encara més gols.

L'objectiu del davanter Martí Montsuñer per a la pròxima temporada a la Tercera Catalana és tornar a fer gols. De fet, agafarà el relleu a Robert Fernández, que no seguirà defensant la samarreta anxovera. Robert va ser el màxim golejador del curs passat amb divuit gols seguit justament de Montsuñer, autor de tretze. Aquest nou curs, tot i militar a una categoria superior, n'espera fer molts més

Amb relació a l'objectiu col·lectiu destaca que no ha de ser altre que el de consolidar el segon equip de l'Escala a la nova categoria.

Per assolir la permanència, la plantilla amb la qual comptarà l'entrenador Salam serà pràcticament la mateixa i incorporarà juvenils o gent que en altres etapes havia format part del futbol base.

La plantilla no està tancada, també hi ha gent de prova. Dir també que hi ha integrants que treballa i que encara no han pogut assistir als entrenaments ni als amistosos.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar