Publicitat
Publicitat

L'institut comença el curs amb obres i més alumnes que mai

L'institut comença el curs amb obres i més alumnes que mai, arribant quasi als 700. Tampoc és a punt un nou mòdul, el primer en la història del centre,  que es destinarà a l'alumnat de batxillerat. Les classes de batxillerat comencen el dijous.

L'Institut El Pedró de l'Escala ha començat el nou curs amb obres inacabades i amb un mòdul que ha d'acollir el Batxillerat que encara no està acabat.

En els últims cursos  el centre ja havia anat adequant espais per fer-hi classe, fins a un punt que es van esgotar. Per aquest motiu, pel curs 24-25, es va decidir encabir un doble mòdul prefabricat al costat de la pista esportiva.

Ha passat tot l'estiu i a dia d'avui encara no està acabat i, per tant, no hi ha la certificació per poder entrar a les aules.

S'espera que abans de dijous, quan han de començar les classes de batxillerat, tot estigui a punt.

Des de l'institut es lamenta també que no s'hagin acabat les obres a les zones d'esbarjo i jardins, lamentant  que l'empresa quasi no hi ha treballat durant l'estiu. Tota la part que dona a la zona est està tancada amb els terres aixecats. També està afectada l'entrada a l'edifici d'oficines.

Amb tot plegat, des de l'institut, no entenent que tot quedi parat quan es canvia de govern, es creu que s'els ha abandonat.

A més a més, aquest any s'ha batut rècord d'estudiants, arribant als 690,  atesos per 72 professors que ocupen 53 places.  Enguany de primer hi ha fins a cinc classes, tot i que només en consten quatre. El mateix passa amb quart, amb 6 aules, però 5 d'oficials. I és que des del centre no es volen tenir classes amb més de 30 alumnes.

Aquest és el primer any que tot l'alumnat cursa el nou currículum, que s'ha anat aplicant esgraonadament els últims anys. Es mantenen les franges de treball  i el pla lector.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar