Publicitat
Publicitat

Un inici de curs tranquil a l'Escola Empúries

Uns cinc-cents alumnes de primària han iniciat avui el curs a l'Escola Empúries. Una de les arrencades més plàcides dels últims anys, amb tot el professorat i amb una plantilla molt rejovenida.

L'Escola Empúries ha obert portes a un nou curs escolar aquesta matí. Nervis, il·lusió, retrobaments i molt d'ordre és que s'ha vist durant l'obertura de les cinc portes d'accés al centre. Cada cicle té una entrada assignada, que facilita l'accés i evita aglomeracions d'alumnes i pares. Enguany el centre perd alumnes, passant de 545 a uns 500 aquest nou curs. Pel que fa a la plantilla, estarà formada per 41 mestres.

Dins l'equip docent, hi ha 11 funcionaris en pràctiques pendents d'una avaluació durant el primer trimestre.

Per aquest curs no hi ha grans canvis previstos pel que fa a model educatiu o espais del centre. Les dues aules buides actuals serviran per fer desdoblament de grups, allà on hi haurà petits canvis és a l'aula de psico i també a l'aula d'informàtica.

Una arrencada amb molta normalitat, amb jocs a les aules per conèixer el nou alumnat, reconnectar amb els amics, adaptacions a les aules dels alumnes més petits i amb un equip de mestres molt jove i motivant per encarar de la millor manera possible el nou curs 2024- 2025.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar