Publicitat
Publicitat

Uns 250 alumnes comencen el curs a l'escola l'Esculapi

Més d'un milió d'alumnes comencen aquest dilluns a Catalunya el curs escolar, d'entre els quals 250 ho fan a l'escola l'Esculapi. El centre educatiu escalenc ha iniciat les classes amb més docents i, una disminució de les ràtios.

A les nou del matí uns 250 alumnes de l'escola l'Esculapi han tornat a les aules, després de més de dos mesos de vacances d'estiu. Ho han fet acompanyats dels seus pares i mares, i inclús d'algun avi o àvia, que des d'un quart d'hora abans de l'obertura del centre ja feien cua a l'exterior. 

Els retrobaments amb els companys de classe han estat els protagonistes de la primera jornada lectiva. Si bé és cert que la majoria ha encarat la tornada a la rutina amb entusiasme, d'altres han mostrat més reticència a posar punt final a les vacances.  

Ara bé, els docents han descrit la primera setmana del curs com "d'adaptació", i és per això, que s'efectuaran activitats de "coneixença i cohesió" de grup.

En concret, a l'escola l'Esculapi aquest curs compten amb més docents, en son 25 en total. L'increment de la plantilla ve pautat pel Departament d'Educació i de retruc, les ràtios han disminuït. Així doncs, hi ha aules on es concentren 15 alumnes, i mai arriben a superar els 21 estudiants per classe. 

Les classes han començat arreu de Catalunya, aquest dilluns, amb diverses novetats. L'objectiu principal pel departament és millorar els resultats acadèmics, sobretot en matemàtiques i comprensió lectora. També, ha entrat en vigor la prohibició d'utilitzar els dispositius mòbils en horari lectiu, al menjador i a les extraescolars. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar