Publicitat
Publicitat

Un home de 60 anys mor ofegat a la Platja del Rec del Molí

Dissabte a la tarda, un home de 60 anys i de nacionalitat alemanya va morir ofegat mentre es banyava a la Platja del Rec del Molí. La mala mar va fer que s'activessin fins a 5 rescats en aquesta mateixa platja al llarg de tot el dia. 

El fort tràgul de llevant de dissabte va complicar i molt el bany a les platges de l'Escala. La platja del Rec del Molí, va ser la més afectada i on es van concentrar fins a 5 rescats.

Un d'aquests rescats va acabar de forma tràgica, i un home de 60 anys i de nacionalitat alemanya, va morir ofegat, després de voler ajudar a un familiar a sortir de l'aigua. Eren prop de les 17h de la tarda i en l'accident hi van estar implicades fins a tres persones, 2 de les quals van poder ser rescatades en vida. 

Els serveis de socorrisme de platges properes, la Policia Local i el servei d'Emergències Mèdiques van intentar reanimar a l'home, una tasca que malauradament  va ser impossible. El sinistre està actualment sota investigació policial per part del Mossos d'Esquadra

La situació de la platja, encarada a llevant i les carcaterístiques del fons, la fa molt perillosa en els episodis de mar de fons de llevant i gregal, quan es produeixen fortes corrents, que en molts casos acaben empenyent al banyista contra les roques.

La platja del Rec del Molí no compta amb servei vigilància per la temporada d'estiu. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar