Publicitat
Publicitat

Oberta la convocatòria de subvencions a esportistes i beques menjador

L'Ajuntament de l'Escala ha obert noves convocatòries de subvencions dirigides a esportistes i a alumnes dels centres educatius del municipi, que fan ús del servei de menjador. El termini de presentació de sol·licituds, en ambdós casos, finalitza el 30 de setembre.

L'entrada a la rutina, sigui escolar o esportiva, comporta un increment de les despeses. En aquest sentit, l'Ajuntament de l'Escala ha emès una línia de subvencions dirigides als alumnes dels centres educatius del municipi, així com als esportistes federats per tal de mitigar-ne el cost. 

D'una banda, s'ha obert la convocatòria de les beques menjador. Se'n poden beneficiar els estudiants empadronats a l'Escala, "amb residència efectiva a la localitat", i que estiguin matriculats en educació infantil o primària en les escoles de la vila.

A diferència de l'anterior edició, s'han simplificat els tràmits burocràtics, i en aquesta ocasió, només s'haurà d'efectuar una única gestió, amb la corresponent presentació de la sol·licitud i justificació de la despesa. La subvenció, en concret, cobreix els costos del servei de menjador del curs anterior, i "és complementària a l'ajuda emesa pel Consell Comarcal" en la mateixa matèria. 

D'altra banda, també es poden presentar les sol·licituds per a les subvencions adreçades a esportistes "que han nascut, o estan empadronats a l'Escala durant l'any de la convocatòria i els dos anys immediatament anteriors". Entre els requisits, es demana als interessats que tinguin una edat màxima de 30 anys, que estiguin federats i que hagin  participat durant la temporada 2022-2023 en competicions d'àmbit autonòmic, estatal o internacional. En l'edició anterior, es van presentar quatre sol·licituds, però finalment, només dos es van resoldre favorablement. En aquest sentit, l'import màxim que s'entrega als esportistes és de 1.000 euros. 

El termini de presentació de sol·licituds, en ambdós casos, finalitza el 30 de setembre. Es pot efectuar el tràmit a través d'un enllaç, que està disponible a la pàgina web de l'Ajuntament de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar