Publicitat
Publicitat

La seqüela de Beetlejuice a totes les sales de cinema

Aquesta setmana s'estrena la seqüela de 'Beetlejuice', la cinta que va catapultar a la fama el director Tim Burton. També arriba 'El 47', un film basat en una història real protagonitzat per Eduard Fernández.

Han passat més de tres dècades des que Tim Burton va estrenar la cinta de culte: 'Beetlejuice'. Ara el mateix director presenta la seva seqüela, titulada senzillament 'Beetlejuice Beetlejuice', ho fa amb bona part dels protagonistes de la primera entrega i també un grapat de noves estrelles com Jenna Ortega o Monica Bellucci. Una tragèdia familiar porta a la família protagonista al seu poble natal. Una vegada allà, Lydia reviu els dies en què Beetlejuice va convertir la seva vida en un deliri. Però tot va a pitjor quan la seva filla adolescent troba una misteriosa maqueta i acaba invocant l'esperit del dimoni trapella.

Imatge promocional de Beetlejuice Beetlejuice, film inaugural del Festival de cinema de Venècia

L'altra estrena de la setmana és 'El 47', recreació d'un cas real que és tot un exemple de resiliència. Producció catalana dirigida per Marcel Barrena i amb les interpretacions principals d'Eduard Fernández, Clara Segura, David Verdaguer i Carlos Cuevas. Cinta ambientada als anys setanta a Barcelona on un barri com Torre Baró no era considerat part de la ciutat, de fet ni tan sols tenia aigua o electricitat. Cansat que l'Ajuntament no deixi arribar el transport públic a la zona, el conductor Manolo Vital desafiarà les autoritats per demostrar que el seu autobús pot pujar les pujades perfectament i arribar al barri.

Eduard Fernández serà Manolo Vital, xofer de la línia 47

I el cinema montgrí de Torroella recupera la seva normalitat horària i programa tres opcions. Per un públic juvenil i amb ganes d'una mica d'acció estrena 'Deadpool y Lobezno'. Per aquells que busquin algun ensurt,programa la sensació d'aquest estiu. 'Longlegs'. Per desconnectar totalment, projecte la comèdia francesa 'Niégalo siempre' on un marit cornut buscarà l'amant de la seva dona per trencar-li la cara, però als seus 73 anys l'assumpte no serà tan senzill.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar