Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala té el primer examen diumenge contra el Reus

La Tercera Federació aixeca el teló aquest cap de setmana. El FC l'Escala rebrà diumenge a les 12 del migdia la visita del Reus, l'únic representant tarragoní de la categoria. Els de Raul Paje volen assolir la primera victòria del campionat a casa perquè són conscients que començar bé és important.

Com diu el capità del FC l'Escala comença l'hora de la veritat. Compte enrere perquè comenci la temporada 2024-25. Enguany, el debut serà a casa contra el Reus, precisament el mateix rival que contra qui va enfrontar-se l'equip escalenc a la jornada inaugural el curs passat, però a terres tarragonines. El resultat va ser negatiu, derrota per 4 a 0.

El primer onze de gala encara no està decidit. Hi ha temps fins diumenge.

La pretemporada ha deixat bones sensacions, però els resultats no han servit per sumar punts, només per agafar confiança. Cinc partits han acabat amb victòria, dos en derrota i un amb empat. 17 gols a favor per 12 en contra. El màxim golejador ha estat Martí Alonso amb cinc gols, seguit de Bilal Charreh amb quatre i Marc Padilla amb dos. El Reus, en canvi, ha estat millor en defensa que en atac i això als de Marc Carrasco els genera incertesa.

Els escalencs han estat sis setmanes preparant el debut, dies en què cos tècnic i plantilla s'han conegut dins i fora del camp. Ara tots passaran el primer examen, serà diumenge a les 12 a casa davant d'una afició que vol tornar a vibrar.

També diumenge, però a la tarda, a dos quarts de set, el segon equip té un amistós contra el Sauleda. I en pàdel, l'equip femení debuta diumenge a les 11



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar