Publicitat
Publicitat

Comença la nova temporada de Canal 10 Empordà

La nova temporada de Canal 10 Empordà arrencarà el 9 de setembre, amb una novetat a la programació. S'estrenarà 'Zona 10', un espai d'opinió centrat en l'actualitat del futbol local, que s'emetrà cada divendres a dos quarts de dues del migdia. La resta de continguts propis es mantenen a la graella en l'horari habitual.

La programació de Canal 10 Empordà comença una nova temporada el pròxim dilluns, 9 de setembre. A la graella es mantenen els continguts propis del curs anterior, però s'afegeix un nou espai d'opinió centrat en l'actualitat del FC l'Escala. En aquest sentit, l'oferta esportiva dels mitjans locals, que fins ara venia presidida pels programes de televisió 'Esports 10' i del radiofònic 'Zona Mixta', es completarà amb 'Zona 10'. Serà presentat pel periodista Ivan Garcia, cada divendres a dos quarts de dues del migdia, i obrirà una porta a la tertúlia entre socis i representants del club.

Pel que fa als continguts propis, dilluns s'emetrà 'Esports 10', dimarts 'La Casa de la Vila', dimecres 'Toca-la Sam', dijous 'Streaming TV' i divendres 'Parlem'. Tots ells mantenen l'horari habitual, a partir de les vuit del vespre, malgrat que cada segon dilluns de mes a les nou de la nit, també s'oferirà una entrevista amb l'alcalde de l'Escala. En canvi, l'espai reservat a la resta de regidors i als portaveus dels grups a l'oposició continuen amb 'La Casa de la Vila'.

D'altra banda, el programa musical 'Toca-la Sam' de Jordi Piqué estrenarà tretze nous capítols. En concret, vuit seran dedicats als artistes, que van enviar la seva felicitació pels 25 anys de l'emissió de ràdio 'Torna-la a Tocar Sam', mentre que els cinc restants seran temàtics, per exemple, centrats en la música italiana o els balls. Així doncs, el ritme dels 60 i els 70 torna una nova temporada a Canal 10 Empordà.

Des del mitjà de comunicació local, també s'ha avançat que a principi de l'any vinent s'estrenarà una nova imatge, així com un programa encara per desvetllar. La col·laboració entre Canal 10 Empordà i La Xarxa continua, i per això, l'espectador també podrà visualitzar a partir de la setmana que ve l'espai cultural 'Connectica't' o l'informatiu del 'Nex Matí'.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar