Publicitat
Publicitat

Crims, crims i més crims a la pantalla petita

Les plataformes presenten unes novetats carregades de crims. Els plats forts seran la quarta entrega de 'Slow Horses' i la nova sèrie de Nicole Kidman 'La pareja perfecta'. Dues opcions acompanyades per la cinta d'acció 'Rebel Ridge' i el documental 'Cómo cazar a un monstruo'.

Les primeres estrenes de setembre ens porten un dels plats forts del mes, Nicole Kidman és la cara més internacional de la minisèrie 'La pareja perfecta' de Netflix. Una opció que espera atrapar a l'audiència amb el misteri d'un cadàver que apareix a la costa. Els principals sospitosos del crim són tots els convidats al casament de l'hereu d'una de les famílies més riques de la zona, un clan  que és un autèntic pou de secrets.

Nicole Kidman i Liev Schreiber a 'La pareja perfecta' · Foto: Cr. Seacia Pavao/Netflix

I aquesta setmana l'única opció que pot fer ombra a Netflix, és la quarta temporada de la sèrie d'espies 'Slow Horses' a Apple TV. Gary Oldman i Kristin Scott Thomas encapçalen el repartiment, d'aquesta producció on es segueix el dia a dia d'un grup d'agents que treballen en una seu de l'MI5 on envien als que no serveixen per a la feina.

Ruth Bradley i Gary Oldman a Slow Horses

I acompanyen aquestes dues opcions, el film 'Rebel Ridge' a Netflix. Una cinta pels amants de l'acció. Terry s'haurà d'enfrontar a tota una comissaria de policies que han abusat del seu poder per confiscar-li uns diners que necessita per pagar la fiança d'un familiar. Com que negociant no aconsegueix res, utilitzarà altres mètodes per fer justícia.

Prime Video estrena documental 'Cómo cazar a un monstruo,' opció true crime on es demostra una vegada més el bon nivell de les produccions locals. Aquí el cineasta i youtuber d'investigació Carles Tamayo relata com Lluís Gros es va posar en contacte amb ell per netejar la seva imatge. I com després de tres mesos va aconseguir descobrir diversos secrets per poder fer justícia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar