Publicitat
Publicitat

El nou palista de l'Escala brilla als Paralímpics de París amb dues medalles d'or

El polonès Patryk Chojnoswki aterrarà a casa nostra amb dues medalles d'or. El nou palista del CTT CER l'Escala ha triomfat als Paralímpics de París. Tenia moltes opcions de medalla, pronòstics que finalment s'han complert. L'expectació per veure aquesta gran estrella a l'Escala és màxima.

Patryk Chojnowski ha guanyat dues medalles d'or als Jocs Paralímpics de París. La primera arribava en la modalitat de dobles fent tàndem amb Piotr Grudzien i la segona en l'individual, un or que arribava després de vèncer a la Xina a la final per un ajustat 3 a 2. 

Cal destacar que el nou palista del CTT CER l'Escala guanyava 2 a 0, però el xinès Lian Hao va empatar a 2. Els resultats dels sets van ser 12 a 10, 11 a 8, 7 a 11, 10 a 12 i 12 a 10. Amb aquests resultats, el polonès es proclamava com a flamant campió de la classe 10 de la categoria individual masculina.

Chojnowski va celebrar la victòria amb molta eufòria, va treure's la samarreta i va pujar a la taula de joc. Una gran notícia per ell i també, de retruc, per al CER l'Escala que a partir de finals de setembre el veurem defensar l'elàstica escalenca. Serà un goig veure un palista d'alt nivell a casa nostra.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar