Publicitat
Publicitat

Gòspel Girona triomfa a la Festa Major

El concert de Gòspel Girona ha estat una de les grans sorpreses de la programació musical de la Festa Major, omplint a vessar l'espai de La Punta. No han faltat els concerts de tarda i les ballades de sardanes. Tampoc el teatre, enguany amb 'Tributo al genio'.

El concert a càrrec de Gòspel Girona el dissabte de Festa Major va atraure molt públic, tant que l'espai de La Punta va quedar petit.

Les cadires que s'havien previst es van omplir en minuts i la resta de l'entorn totalment ple de gent, asseguts als bancs i baranes i drets als passadissos. Realment era difícil moure's.

El repertori que presentava la formació va fer vibrar al públic, que hi participava amb aplaudiments i seguint el ritme.

L'excel·lent rebuda de la proposta ha estat realment una sorpresa.

El concert de Gòspel ha format part de la programació musical de la Festa Major, molt ben rebuda i sempre amb bona resposta de públic, sobretot el concert de tarda amb La Selvatana.

Musicalment parlant, tampoc han faltat les audicions i ballades de sardanes, una cada dia dels quatre de festa, enguany amb tres cobles, Montgrins, Cervianenca i Principal de Porqueres.

El que tampoc falta cada festa major és el teatre, aquesta vegada a Plaça Catalunya amb 'Tributo al genio', fent tornar a l'escenari a l'humorista Eugenio i els seus acudits assegut en un tamboret i amb un vas de taronjada a la mà. L'aforament de persones , tot i no omplir totes les cadires que es van posar, va ser prou important.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar