Publicitat
Publicitat

Quatre dies de ball i festa a barraques i Riells

Els concerts de barrakes, les fires i la fi de festa a Riells han estat l'ànima jove de Festa Major. Els focs d'artifici i el concert de Banda Neón van fer un ple sense precedents a Riells. El punt lila ha estat un espai de referència, d'informació i denúncia contra les agressions de gènere. 

La Festa Major de l'Escala ha portat quatre nits de festa, música i ball a l'espai de barraques i Riells. Els focs i el concert de Banda Neón, la nit de la diada de Santa Màxima, van posar punt final a les propostes més engrescades d'aquesta Festa Major. 

A la primera nit de barraques es va ballar a ritme de rumba amb banana Beach, el segon torn va ser més reivindicatiu amb l'actuació del grup tarragoní  Roba Estesa, que va donar pas a l'energia i la festa de la DJ Ryna i ja el darrer dia de barraques, Pelukas va fer ballar a tothom a ritme de versions. Un cop més la gent va respondre i l'espai es va omplir de gom a gom

Un any més les fires i barraques van compartir espai entorn de l'avinguda de Francesc Macià, una proposta ja del tot consolidada i que genera un punt de referència i trobada per l'oci més juvenil

Com a novetat d'enguany l'Ajuntament de l'Escala ha posat en marxa el punt lila propi, que va estar present tant a barraques com a la Plaça de l'Univers. Un punt informatiu, però també de denúncia contra les agressions sexuals.

Aquesta estrena d'espai també ha tingut molt bona resposta entre el jovent.

Els focs d'artifici, a càrrec de la pirotècnia Igual i el concert de fi de festa amb Banda Neón i Dj Calvins van emplenar de gent,  llum, so i festa la Plaça de l'Univers de Riells. 

L'espectacle piromusical va durar poc més de 9 minuts en què no hi van faltar els focs d'artifici que emergien de dins l'aigua. La Platja del Riells ja s'ha consolidat com un espai fixe pels focs d'artifici, molt més segur i amb un espai més ampli per poder-los gaudir. 

Dj Calvins va allargar la festa fins a les dues tocades, una traca final espectacular per quatre dies de rauxa i diversió. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar